Dreams are made out of real things
|
24 Jul 2012, 22:59
|||
|
|||
Rase cu un hohot sonor cand ii auzi realizarea, ceea ce trezi cativa batrani din picoteala. Acestia se uitara uracios la el, susotind nemultumiti, dar lui Rainer nici ca-i pasa. Se opri din ras si o privi amuzat, imaginandu-si-o storcandu-si creierasul incercand sa ii dea de capat accentului lui (nu arata destul de neamt incat sa puna semne de intrebare, accentul era tot ce parea strain...)
"Germania, da, ai ghicit de prima data" ii spuse, stergandu-si pe furis o lacrima adusa de criza de ras. "Puteai sa ma intrebi, daca erai curioasa, dar banuiesc ca iti plac enigmele. Oricum, accentul meu e destul de usor de observat, cand nu ma chinui sa il maschez, si de obicei nu o fac." "Am studiat la Durmstrang" reveni la intrebarea de dinainte, gustand din nou din cafea. "Nu stiu prea multe despre Hogwarts, dar am inteles ca e o scoala interesanta. Stiu ca a scos foarte multi vrajitori de seama, iar castelul pare un loc fascinant. Mi-ar placea sa-l vizitez odata, dar din pacate nu cred ca voi avea ocazia. Nu cred ca primesc straini, care nu sunt nici elevi, nici nu lucreaza acolo. Durmstrang, cel putin, nu ar fi primit niciodata..." ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Sweet dreams | Lucas Sasha Neitzke | 14 | 4,521 |
05 May 2019, 13:40 Last Post: Lucas Sasha Neitzke |