o zi a dragostei
|
02 Jun 2008, 13:31
|||
|
|||
De cand a asistat la marea imbratisare a fetelor din biroul lui Dumbledore, Draco se regasi intr-o stare mai mult decat jalnica, holbandu-se pierdut din cand in cand la decoratiuni si multumindu-i bunului Dumnezeu ca nu e si el fata...
"Pff...Jul... cred ca suntem gata.." zise el Juliei, 'admirand' inimioarele roz de pe pereti. "Auuzi Draco... tu realizezi o chestie foarte interesanta?..." "o.O" Jul il lua de mana si-l tari intr-un colt mai retras al Marii Sali. Iris si Hermione isi dadeau ghionturi incontinuu, George si Ron uitandu-se nedumeriti. "So...Malfoy...realizezi ca noi nu prea putem sa ne ...ehm...desfasuram activitatile de cuplu la aceasta petrecere?..." "Aa da? De..ce?..." "Motivul 'Harry va fi acolo' iti zice ceva?" "Potter? Potter n-are nici cu cine sa vorbeasca ..." "Sunt absolut sigura ca are partenera... si n-am chef de risc..." "Si adica ce, EU TREBUIE SA CAUT PE ALTA CU CARE SA STAU ?!" izbucni Draco in tipete. "Ehm... ca sa nu atragem atentia?...xD" "GRR.. -_-'" ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua Dragostei II | Julia Lilith Potter | 39 | 10,013 |
01 Sep 2008, 14:58 Last Post: Hermione McGonagall |