Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Don't keep calm and slap that bitch, hard
25 Jul 2012, 23:36
  • Cand baiatul pe care il vazuse cand intrase o facu sa isi lase mai jos cartea, Aylee aproape ca se ineca. In incapere mai intrsera cateva persoane, printre care o Thibault, prefesoara la Hogwarts, la o materie pe care ea nu o studia, Studiul Incuiatilor, parca. Nu cunostea pe nimeni, si totusi, i se cerea sa fie atenta la ei, sa faca parte din ei. Isi dadu seama ca probabil toti acei oameni o cunosteau, probabil ca o spionasera inca de cand era mica, iar acum erau gata sa o faca sa marturiseasca lucruri pe care nu le facusera niciodata. O voce din capul ei ii spuse ca ar fi fost momentul sa dispara de acolo, insa alta voce o indemna sa stea. Faptul ca baiatul incepu sa vorbeasca o facu sa asculte de cea de-a doua, chiar daca nu asta isi dorea.

-Va cunosc pe toti. V-am urmarit, in secret, insa nu ca sa va fac rau. Vreau sa va propun ceva! Ceva la care vreau sa luati parte cu totii, desi daca este cineva care se opune si vrea sa plece, o poate face neconditionat, chiar acum, in fata mea.
    -Eu vreau sa plec! zise Aylee cu o voce mai puternica decat s-ar fi asteptat. Zambi incurcata, insa incerca sa isi pastreze o privire puternica in ochi. Nu stiu ce vreti sa faceti, insa eu nu sunt potrivita. Eu... eu nu fac parte din grupuri. Si vreau sa plec!

Curajul ii venise odata cu ultimele cuvinte, insa disparu repede. De afara se auzea ploaia, iar Viperina injura in gand. Nu ar fi iesit sa se ude nici daca ar fi fost platita. Insa dintre cele doua varinate, ar fi ales ploaia. Insa nu stia unde era si cum sa ajunga acasa, iar asta ii incurca mult treburile. Cateva lacrimi incepura sa ii curga pe fata, din cauza frustrarii, dar mai ales din cauza ca era privita de 4 alte persoane.

-Ma duce cineva acasa, va rog? intreba ea cu vocea stinsa, inecata in lacrimi.

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Don't keep calm and slap that bitch, hard - by Aylee L. Lovel - 25 Jul 2012, 23:36