o zi a dragostei
|
02 Jun 2008, 18:41
|||
|
|||
Ooc: 3 zile nu am putut intra pe forum, am fost in excursie.. scuze k nu am anuntzat
![]() Bic: " Pff.. intarzierea asta.. " Ginny W alerga spre domeniul castelului. Folosise un portal pentru a ajunge in Samhore, un orasel mic aflat langa Hogsmeade. Acolo locuia o ruda a sa indepartata. Cativa pasi.. un pic mai la dreapta.. si gata. Printre copaci se zarira turnurile castelului. Vazu Turnul Ochilor-de-Soimi si zbura practic in acea directie. ' Amuh o iau pe scurtatura sau ocolesc prin Hogsmy? ' se gandi Ginny. " Padurea interzisa " murmura ea in continuare. N'avea ce face, o lua pe acolo. Mergea prin iarba uitandu'se mereu inapoi, de la un timp uitand sa faca asta. Uitandu'se in spate realiza ca se cam afundase in padure.. singura solutie era sa se urce intr'un copac si sa priveasca incotro e castelul. La o cotitura brusca ea cazu pe spate de parca s'ar fi dat intr'un tobogan. Reusi sa se redreseze, suparata ca de data asta nimeni nu ii sarise in ajutor. Incerca sa ocheasca un loc prin care sa treaca, ceva cu care sa se catere in copac. Pacat ca nu era prea buna la sport. Se agata de un ciot, puse piciorul intr'o scobitura, si vazu inca un ciot foarte sus plasat.. se ridica putin, punand piciorul pe primul ciot. Se intinse cat putu, dar.. nu prinse urmatorul punct de sprijin! Se relaxa un pic, apoi se prinse de scoarta copacului. Se ridica inca putin, inca putin... avea doar mainile tinandu'se de scoarta.. Intinse o mana si in sfarsit atinse cel de'al doilea ciot. Statea acum intr'o pozitie FOARTE incomoda, talpile picioarelor lipite de trunchi, spatele incepand sa o doara, o mana prinsa de ciot si una masandu'si capul care parca avea sa explodeze. Nu mai avea de ce sa se sprijine. Incerca altceva, facand o miscare brusca si punandu'si mainile in jurul trunchiului. Cu picioarele facu la fel, desi purta fusta mini de blugi si iegari. " S'a dus cu bluza mea cu un umar dezgolit " suspina ea, incepand urcarea anevoioasa. " Daca as putea face o vraja care sa ma duca pana sus!! Mi'i frica sa folosesc Wingardium Leviosa.. s'ar putea sa zbor prea sus.. " Tipa scurt cand simti ca este in cadere libera. Inchise ochii fiind constienta ca nu avea timp sa isi scoata bagheta si sa rosteasca o incatatie pentru o vraja de aterizare. Cateva clipe mai tarziu deschise larg ochii vazand ca se afla in bratele unui baiat inalt, brunet, cu ochi verzi si cicatrice pe frunte.. ' Wtf?! Visez cumva? ' " Tu nu stii de vraja Sarphaine? -_- " " Aaaa am uitat. Ma poti lasa jos te rog? " " Daca nu stiai, te afli foarte aproape de castel " zise el ducandu'se indiferent mai departe prin padure. Apropo, cum a fost in Romania? " " Daca te intereseaza asa mult, pot zice ca a fost ok. " Ginny trecu pe langa Harry, fiind un pic iritata. " E adevarat ca iesi cu Neville? " se auzi incet vocea lui Harry. " Da. " Ginny W se intoarse si il vazu pe Harry avand o privire pe care nu se putea citi nimic. " Daca tu te asteptai sa stau si sa te iubesc ca o proasta pentru toata viata, afla ca te inseli. Nu ai dreptul sa te folosesti de mine. Vreau sa'mi traiesc viata cum doresc. " Ii intoarse inca odata spatele, rugandu'se ca Harry sa vina dupa ea. Dar nu mai veni... ~~ " WOW! O petrecere!! " zise Ginny W intrand in Marea Sala. Cand intra ea, se faceau ultimele pregatiri. " Ginnyyyyyy!!!!!!" se auzira mii de voci care o asaltara. " Oh, I love u gurls! " Le vazu pe HermioneGranger, Adwuca, Samantha, Julia, Shery... ce mai, tot poporul. Ce sa mai zicem de baieti. " E o petrecere cu tema Dragoste! " izbucni Adwca imbratisand'o. " Uhm.. nu am cu cine sa merg ![]() " Si Neville? " " Deja imi pare rau de bietul baiat. Crede ca eu chiar vreau sa fiu cu.. " " Hey, Ginny! " se auzi vocea lui Neville. [PS: Neville asta poate sa fie atletic si blond? :->] " Ah.. buna, Neville. " " Cum a fost in excursie? " zise baiatul luand'o de mana. Chiar atunci intra in sala Harry.. el si Ginny Weasley se privira drept in ochi pentru cateva secunde, iar Ginny ii arunca o privire plina de regrete amintindu'si ca Neville o tinea de mana... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua Dragostei II | Julia Lilith Potter | 39 | 10,013 |
01 Sep 2008, 14:58 Last Post: Hermione McGonagall |