Thread Closed 
Suspended in a compromise
26 Jul 2012, 19:44
Colin ii zambi strengareste.
" Placerea e de partea mea, Victor!"
Si musca din varful lui de bagheta cu un crant! putin cam strident. Un caine isi intoarse privirea spre ei din cealalta parte a drumului. Mesteca tacticos si inghiti, concentrandu-se iar spre tanar.
" Si iti multumesc si eu!" continua sa zambeasca. " Nu voi uita ce mi-ai zis."
Hawkeye se imagina peste ani si ani de zile. Poate ca va reusi sa devina un chirurg. De fiecare data cand se gandea la asta, simtea o energie imensa ce-l asigura ca va fi constincios in pregatire. Zambi stramb, dar cu afectiune, gandindu-se ca poate, intr-o buna zi, va ajunge sa lucreze cu Victor la un caz. Isi scutura capul. Mai erau ani pana atunci, multi, dar ceva ii spunea ca va mai da de acest tanar misterios.
Curios din fire, arunca o privire spre plansa din mainile lui Victor.
" E un inceput promitator" isi permise Hawk sa zica. " Stiu pe cineva care atunci cand incepe sa deseneze ceva, are in minte... a... sa zicem o pisica. Dar felul in care isi face schema ii da alte idei, iar la final, desenul ajunge sa fie ceva mult mai maret si mai complex, de exemplu, o lucrare demna de arhitectura ce reprezinta o casa. E o chestie ciudata, dar tare interesanta" chicoti el.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Suspended in a compromise - by Colin Hawkeye Rovson - 26 Jul 2012, 19:44