The power of Thibault sisters
26 Jul 2012, 21:45 (This post was last modified: 26 Jul 2012, 21:52 by Julieta D. Thibault.)
  • Observa expresia lui Ivy care inghetase si vinovatia de pe ea. Nu voise sa spuna daca o implicase pe ea, ci daca si ea facuse ceva care avea sa aduca niste consecinte proaste ca deobicei. Uneori credea ca, Kurt o baga in toate astea desi era sigura ca si el facea parte, dorea pentru sora ei ceva mai bun insa se multumea cu atat daca ea era fericita.
    - Nu vreau sa ma refer doar la mine, defapt nici nu o fac. Ivy, inceteaza sa te mai bagi in probleme, tu chiar nu vezi ca unele aduc consecinte proaste tie si celor din jur? Nu il cunosc pe Kurt acesta, insa sunt sigura ca face parte si el din asta.
    Nu il vorbea de rau, deoarece nu il cunostea insa nu putea sa zica despre el ca era o persoana buna, cand defapt o sprijinea pe sora ei in a face chestii rele, da erau Devoratoare dar asta nu insemna ca trebuie sa fie un hobby si sa devina o ocupatie, desi ocazional nu strica.
    - Nu stiu..mereu tata ne muta dintr-un cartier in altul..nici n-am prea apucat sa cunosc pe cineva in timp indelungat..probabil ca de asta ne ferea, pana a murit mama si cu el deodata..iar de atunci, primesc tot felul de scrisori.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: The power of Thibault sisters - by Julieta D. Thibault - 26 Jul 2012, 21:45