deepest reflections.
27 Jul 2012, 17:18
Evelyn accepta locul indicat de Odette si se aseza langa ea pe podeaua putin prafuita.Inca continua sa priveasca cu interes lupoaica din fata sa.Era minunata.Mereu vrusese si ea sa aiba un lup ca animal de companie.Desi parea putin ciudat,adora lupii si caii.De cand isi pierduse iubita sa catelusa visase mereu sa aiba un lup alb ca si zapada cu doar cateva pete gri sau negre.Lupoaica semana putin cu descrierea din mintea sa,insa nu in totalitate.

Cand Odette facu referire la vechea sa culoare de par,Evelyn se stramba usor si isi trecu mana prin buclele sale blonde.Nu fusese usor sa se decida pe culoarea asta.La inceput nu vrusese decat sa si-l mai deschida putin,poate un saten.Dar in final se decisese pe blond.Chiar ii statea bine asa,dar dadea vina pentru asta pe ochii sai,care erau verzi si se potriveau.Cateodata si-ar fi dorit ca parul sa fi fost singurul lucru care se schimbase la ea.

- Oamenii se mai schimba Oddy zise ea incet.Apoi continua pe un ton mai hotarat. Am fost peste tot.Am plecat de la Hogwarts intr-un moment de nebunie si am regretat din prima decizia mea.Insa vroiam sa ma mai detasez.Mi-am petrecut cel mai mult timp prin Germania zise ea ridicand din umeri.Dar eu vreau sa aflu ce ai mai facut tu.Nymeria,ha?Ultima oara cand ne-am vazut nu o aveai.Deci? intreba ea dand din cap inspre lupul ce acum dormea linistit langa stapana sa.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
deepest reflections. - by Evelyn Steel - 26 Jul 2012, 12:44
RE: deepest reflections. - by Odette B. Malfoy - 26 Jul 2012, 13:12
RE: deepest reflections. - by Evelyn Steel - 26 Jul 2012, 13:26
RE: deepest reflections. - by Odette B. Malfoy - 27 Jul 2012, 13:40
RE: deepest reflections. - by Evelyn Steel - 27 Jul 2012, 17:18
RE: deepest reflections. - by Odette B. Malfoy - 29 Jul 2012, 22:10
RE: deepest reflections. - by Evelyn Steel - 29 Jul 2012, 23:44
RE: deepest reflections. - by Odette B. Malfoy - 04 Aug 2012, 23:51