|
|
The power of Thibault sisters
|
27 Jul 2012, 19:16
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Ii pasa, normal ca i pasa! Deoarece nu voia sa o mai piarda si pe ea, nu ar mai fi suportat moartea unui membru din familie, parintii erau de ajuns. Lua o gura de aer si i trase lui Ivy o privire lenesa, incercand sa tina pasul cu vorbele ei. Defapt, nici nu-i pasa de acest Kurt, Ivy era singura persoana de care i pasa in momentul de fatza..si ei bine si Artimei, in rest nimeni. Isi prinse parul intr-un coc lejer si dadu din cap negativ cand ea termina de vorbit despre Kurt.
- Bine, uite ce e. Nu am nici o treaba cu..Kurt asta, doar ca sunt sigura ca daca chiar ar tine la tine te-ar proteja si nu te-ar ajuta sa ucizi sau tot felul de chestii dinastea. Ma rog, nu ne vom certa pe tema asta. Zise ea si isi arcui o spranceana usor.
Nu voia sa se certe cu Ivy, chiar daca in ultima vreme o facuse, nu insemna ca trebuiau sa continue asa. Julieta mereu crescuse in sanul familiei si invatase ca educatia si iubirea erau cele mai importante lucruri in viata, doar ca ea nu vedea ce viitor putea sa i aduca Kurt lui Ivy, nici macar nu stia nimic despre tipul asta. Insa nu avea sa-si de-a cu parerea gresit fatza de sora sa, chiar daca o facuse.
-Da.. Zise ea si apoi se ridica repede de la masa, flutura bagheta de cateva ori dar nu inainte sa zica:
- Conacul! Si apoi ajunse in cateva minute, exact cum isi imaginase, conacul ardea in flacari.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|