o zi a dragostei
|
02 Jun 2008, 20:04
|||
|
|||
Jade se gandi daca sa mearga cu Roger sau nu.'Eh, oricum, nu am ce pierde!'
"Hey, unde te duci?"intreba Samantha, in timp ce incerca sa lipeasca cu MagicScotch niste inimioare roz pe care scria:"I love you!". ![]() "Pai, ma duc sa-l intreb pe Davies, ala, daca merge cu mine!" "Eh, deci in sfarsit te-ai decis! Mult succes!"zise Sam, facandu-i cu ochiul. Jade doar zambi. Isi trase aer in piept si pleca. "Un minut!"striga noua ei prietena. "Cum o sa-l poti intreba pe Roger daca nici nu-l cunosti?" Jade se oprii, constatand ca avea dreptate. In sfarsit, Samantha reusi sa o prinda din urma. "Doar nu o sa intrebi fiecare baiat din castel daca este Roger Davies!"chicoti ea. "Ai dreptate, din nou!"rosi Jade, abia vizibil. "Hai ca iti fac eu insumi cunostinta cu el! Si eu sunt tot de la Ochi-de-Soim!!"zise Samantha. Roger Davies era chiar un tip dragut, muschii sai foarte bine dezvoltati de pe urma jocului de Vajthat. "Ei bine, eu va las!"zise Sam. "Ce s-a intamplat?"zise Roger, neintelegand ce vroia sa spuna. "Buna!"sopti Jade. "Salut!Nu esti tu fata cea noua?" "Ba da..."zise Jade, evitand sa se uite in ochii lui. "Roger..."murmura ea intr-un sfarsit. "Da?"intreba el. "Vrei sa mergi ca...cu mine?" Roger tacu, parca analizand intrebarea. Dupa cateva secunde, care durara cat un an, dupa parerea lui Jade, el raspunse: "Da, sigur! Chiar vroiam sa caut o fata cu care sa merg!!" Amandoi rosira, mergand brat la brat in Marea Sala, nestiind ca Samantha ii privea cu mandrie, multumita ca planul ei a reusit. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua Dragostei II | Julia Lilith Potter | 39 | 10,013 |
01 Sep 2008, 14:58 Last Post: Hermione McGonagall |