o zi a dragostei
|
02 Jun 2008, 20:23
|||
|
|||
Shayera se trase cu decoratiunile putin langa Samantha
"Mie nu mi-ai putut iesi in cale,trebuia sa astept atat de mult pana sa apara Cedric?"spuse aceasta razand "Eh,unele lucruri merg de la sine,fata nu avea cu cine sa mearga...."spuse Sam care fu intrerupta,ca de obicei,de Shery care continua "Asa ca i lai prezentat pe Roger" "Asa e felul tau?"intreba Sam zambind "Ce fel,am un fel anume?"spuse Shery zambind si uitandu-se in jur "Felul tau de a intrerupe oamenii cand vorbesc"spuse Sam zambind "Aaaaa,felul asta,scuze,reflexele"spuse Shery cu o privire nevinovata "Dar voi ce faceti?"intrebare cu totii din jurul lor care le vedea vorbind "Pai,noi,eu nu,am dreptul sa nu spun nimic,nu am facut nimic"spuse Shayera razand "Chiar nu ai facut nimic...stai numai si vorbesti"spuse Draco "Mai bine nimic decat sa te vad de parca ai avea febra,vrei un termometru?"intreba Shery foarte entuziasta Draco era rosu de furie "Ok,cred ca ar trebui sa ne apucam de lucru"spuse Cedric tragand-o de mana pe Shayera "Si noi la fel"spuse Tom facand acelasi lucru si cu Samantha In timp ce facea decoratiunile,pe care le cam strica,Shery spuse catre Cedric in soapta "De ce nu m-ai lasat sa mai rad?" "Te-ai tampit?"spuse Cedric fara nici un zamber pe fata "Nu stiu care,te-si insuportabil"spuse Shery prescurtand,ca de obicei,tu esti in te-si,era felul ei "Cum adica,ce ai azi,ce ai cu mine,ce ai cu Draco?cu toti baietii te vai purta asa azi?"spuse Cedric serios "Nu am nimic cu baietii,sau cu tine,dar nici tu sa nu mai ai nimic cu mine,punct!"spuse Shayera plecand de langa Cedric 'Ce a apucat-o?'isi spuse Cedric in gand Shayea merse intr-un colt al salii unde se gandea serios 'Poate nu am procedat cum trebuie,poate trebuia sa ma gandesc inainte sa vorbesc'isi reprosa ea in gand'dar nu a fost numai vina mea,poate petrecerea asta nu voi fi cu Cedric,dar celelalte,poate ma voi impaca,poate,ar trebui sa imi caut un alt partener,ce sa zic de Adrian,nu u nu...ala ii e var de al-III-lea,si e viperin,poate...Marcurs...ma inteleg bine cu el,din vedere,sa il fac gelos pe Cedric'spuse Shery zambind siret ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua Dragostei II | Julia Lilith Potter | 39 | 10,011 |
01 Sep 2008, 14:58 Last Post: Hermione McGonagall |