deepest reflections.
29 Jul 2012, 22:10
  • Odette zambi amintindu-si cu drag de acea intamplare. Nu ezita nici o secunda si incepu sa ii povesteasca.

Copacii aveau crengile plecate la pamanat din cauza zapezii. Era o iarna destul de grea insa asta nu o impiedica pe Odette sa umble impreuna cu Axl prin Padurea lui Dean.
    Auzira la un moment dat un smiorcait si apoi simti cum o trage ceva de poalele robei. Era un ghemotoc mic de blana care se chinuia sa o traga in alta directie. Il privi putin ingrijorata pe Axl apoi incepura sa il urmeze cu baghetele pregatite in caz ca ar fi fost o capcana. Ajunsera la un moment dat intr-un luminis unde gasisera o lupoaica imensa zacand intr-o balta de sange iar la cativa metri de ea, o alta lupoaica. Ochii fetei se umplura de lacrimi. Dintr-o incaierare pentru un teritoriu stupid acel micut ramasese fara mama. Odette lua micuta lupoaica in brate.
    -O sa te iau acasa, o sa am grija de tine, si o sa iti spun Nymeria, spuse Odette invelind-o cu pelerina ei.
    Se intoarsera sa plece cand auzira un latrat nemultumit. Axl se intoarse si gasi o pereche de ochi rosii in zapada. Doar prin asta se deosebea micul lup de zapada orbitor de alba. Axl il lua in brate si il numi Ghost.

-Asa am facut amandoi rost de cate un lup, spuse Odette privind-o cu dragoste pe Nymeria. Aaa si fratele meu are unul dar nu e asa... spuse Odette ganditoare. Stii ca am un frate, nu? Cu multi ani mai mare decat mine... sa fie zece oare?

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
deepest reflections. - by Evelyn Steel - 26 Jul 2012, 12:44
RE: deepest reflections. - by Odette B. Malfoy - 26 Jul 2012, 13:12
RE: deepest reflections. - by Evelyn Steel - 26 Jul 2012, 13:26
RE: deepest reflections. - by Odette B. Malfoy - 27 Jul 2012, 13:40
RE: deepest reflections. - by Evelyn Steel - 27 Jul 2012, 17:18
RE: deepest reflections. - by Odette B. Malfoy - 29 Jul 2012, 22:10
RE: deepest reflections. - by Evelyn Steel - 29 Jul 2012, 23:44
RE: deepest reflections. - by Odette B. Malfoy - 04 Aug 2012, 23:51
RE: deepest reflections. - by Evelyn Steel - 05 Aug 2012, 00:28