New girl in new world
03 Aug 2012, 20:21
"Multumesc" spuse Rose, incantata ca in sfarsit vorbea cu o eleva asemenea ei. "Cred ca am reusit datorita fobiei mele pentru rozatoare. Sunt peste tot pe aici..!"
Dar, inainte sa termine de vorbit, observa un baiat grabit si speriat in acelasi timp in spatele fetei care o abordase. In cateva clipe, baiatul se opri si langa ele si intreba "Ati vazut cumva un sobolan pe aici?"
Rose ramase nemiscata, cu chipul inmarmurit, in timp ce baiatul mai intreba o data.
"Defapt.. da.. Eu.. Imi pare rau.." murmura, Rose intr-un sfarsit, incurcata.
"'Touille e mort?" striga baiatul grasun, aproape plangand.
"Daa.. Adica nuu." se incurca fata in propriile vorbe.
Fara sa mai astepte un alt cuvant, baiatul se aseza pe jos, la picioarele lor, plangand.
"Trebuie sa existe un blestem de inversare.. Vraja se numeste <<Corectius>>, deci am putea incerca <<Rectius>>", spuse Rose, catre fata care inca tinea cescuta in mana, uitandu-se cand la ea, cand la baiat. "Dar.. Eu nu pot sa o fac. Te-as ruga sa o faci tuu..", continua ea.
Fata accepta. Aseza cescuta pe marmura, isi scoase bagheta si aplica vraja. Prevazatoare, Rose se dadu cativa pasi in spate.
Sub privirile lor aparu un sobolan slab si ciufulit. La auzirea vrajii rostite de fata de la Ochi de Soim, baiatul plangacios isi lua mainile de la ochi, studiind din cap pana in labute sobolanul.
"Asta nu-i 'Touille" spuse el, dupa care se ridica si pleca in noua cautare. Sobolanul ciufulit fugii catre scari, iar in mai putin de o clipa disparu din raza noastra vizuala.

"Apropo, eu sunt Rose", spuse fata, zambind.

[Image: 35kvi43.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: New girl in new world - by Alice Morris - 16 Jul 2011, 00:46
RE: New girl in new world - by Alice Morris - 16 Jul 2011, 18:59
RE: New girl in new world - by Alice Morris - 16 Jul 2011, 19:36
RE: New girl in new world - by Alice Morris - 21 Aug 2011, 16:59
RE: New girl in new world - by Ema Snow - 03 Aug 2012, 19:46
RE: New girl in new world - by Roseline C. L. White - 03 Aug 2012, 20:21
RE: New girl in new world - by Ema Snow - 03 Aug 2012, 20:32
RE: New girl in new world - by Ema Snow - 03 Aug 2012, 20:54