For it begins to uncover secrets
|
04 Aug 2012, 20:11
|||
|
|||
"Acum realizez cat de stupid suna ce am spus. Cred ca ma citesti mai bine decat ma cunosc chiar eu, deci..." spuse Rose, zambind.
Isi aminti de oracolul pe care il scrisese la 9 ani si pe care il daduse tuturor prietenilor ei de acasa si de toate intrebarile din el. Insa in acelasi timp isi dadu seama ca se maturizase si ca multe se schimbasera de atunci. Se gandi la momentele petrecute cu Jake, vecinul si cel mai bun prieten al ei, cand citeau diverse carti si le comentau impreuna. Insa Jake era departe acum. Parintii lui hotarasera sa il trimita la Durmstrang, ceea ce ii separase pe copii pe toata perioada anului. Rose clipi, dandu-si seama ca tacuse mult timp. Avea de gand sa petreaca mai mult timp cu Ema pentru a o cunoaste asa cum o facuse si ea. Merse inapoi la rafturi, unde alese 4 carti - un roman politist, o carte de psihologie, un roman scris de Agatha Christie (preferatul ei) si un roman stiintific - cu care se intoarse la masa si le aseza in fata Emei. "Ce alegi?" intreba Rose. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
confessing secrets and buried lies | Ivy Thibault | 12 | 3,769 |
20 Apr 2012, 21:03 Last Post: Isabella River |