Thread Closed 
For it begins to uncover secrets
04 Aug 2012, 20:51
"Sincer - le-as lua pe toate" spuse Rose, razand usor. "Desi <<Jocuri de oglinzi>> de Agatha Christie este preferata mea, de data asta voi alege un roman stiintific. Imi place sa mai citesc si asa ceva din cand in cand. Citesc cam orice. Este un fel de experiment asupra mea - ceea ce ar insemna ca ma pun singura pe un post de cobai", continua ea, zambind.
Ridica volumul si citi rapid descrierea de pe spate.
"Pare interesant. Este vorba despre primele inventii si despre primii oameni de stiinta." spuse ea, incet. "Stii, obisnuiesc sa imi scot idei din carti, pentru ca mai tarziu sa imi aduc aminte de ceea ce mi se parea cel mai interesant la fiecare dintre ele."
Astropufa lua un pergament mic si il aseza in fata ei, langa roman, impreuna cu una dintre penele de pe masa.
"Cand voi ajunge in camera, primul lucru pe care il voi face va fi sa scriu cu noua pana" spuse ea, zambind. "Ma rog, depinde in ce dispozitie vor fi Faith si Maggie. Am uitat sa le dau mancare la pranz.."

[Image: 35kvi43.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
For it begins to uncover secrets - by Ema Snow - 04 Aug 2012, 01:04
RE: For it begins to uncover secrets - by Roseline C. L. White - 04 Aug 2012, 20:51

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  confessing secrets and buried lies Ivy Thibault 12 3,787 20 Apr 2012, 21:03
Last Post: Isabella River