For it begins to uncover secrets
|
04 Aug 2012, 21:34
|||
|
|||
Ema asculta fascinata, imaginandu-si cum putea arata casa prietenului domnului White. Intr-un fel ciudat, isi recunoscu si ea animalele in vorbele fetei. Desigur, cu personalitati diferite, dar cumva asemanatoare. Se gandi la necuvantatoarele surorii ei, bufnita Soul si catelandru Charlie, iar apoi la bufnita unui prieten drag, Miremel.
Soimeanca aproba cu o miscare simpla din cap. Fara sa-si dea seama, se apleca inainte, rezemandu-si coatele de masa. Asta avea sa o fascineze. " Pai... Curioasa si incapatanata Artemait, aici prezenta..." si arata spre bufnita alba doar pentru ca stia ca altfel va avea de tras cu ea, "... a fost primul meu animal. Pot spune ca am inceput anii de studiu impreuna. Iar apoi mai e energica Ariadne, un Huscky Siberian care a crescut repede, si mereu plictisitul si irascibilul Toothless. Stiu ca nu mai e un nume potrivit, dar cand am luat micul pui de leopard de zapada era... ei bine, stirb. Si ii placea sa ma muste de degete." Isi intinse degetele pe masa si le examina. Poate ca era mai mult un reflex. Trecusera doi ani de cand Stirbul atinsese varsta maturitatii, iar Ema nu mai avea zgarieturi pe degete. Singurul lucru ce se mai putea remarca era o cicatrice liniara, insa asta era alta poveste. " Oricum, nimic din toate astea nu mai sunt acum o problema. Mai fac din cand in cand cate o tampenie, dar in general stiu sa se comporte." Soimeanca ii arunca o privire cu subinteles bufnitei. Iar asta ii aminti. " Ceva special la tine? Vreo abilitate?" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
confessing secrets and buried lies | Ivy Thibault | 12 | 3,781 |
20 Apr 2012, 21:03 Last Post: Isabella River |