deepest reflections.
|
05 Aug 2012, 00:28
|||
|
|||
Evelyn ridica usor din sprancene si ii arunca Viperinei o privire ce spunea clar ca fata era nebuna.Dar apoi ii veni sa-si dea singura o palma,pentru ca era evident ca prietena ei nu avea cum sa stie ca tipul cu care statea era fratele ei.Se intreba oare cum aflasera cei doi ca erau rude si nici nu se gandi la cum reactionase Odette cand aflase vestea.Evelyn ar fi fost in soc,daca ar fi fost in locul ei.Soc,apoi furie.Dar Odette nu era Evelyn.
Arunca din nou o privire la cartea din poala sa.Nu o deschisese nici acum,fiind prea ocupata sa stea la povesti cu vechea sa prietena.Ii lipsisera conversatiile de genul.Se bucura ca acum putea sa faca asta din nou.Si cartea ar mai putea ramane inchisa o vreme.In fond,ar putea sa o ia cu ea in Turn si sa revina intr-o alta noapte pentru a o pune la loc.Suna bine. Un ranjet i se intinse pe buze cand vazu lupoaica apropiindu-se de ea.Se intrebase oare cand instinctele ei animalice vor mirosii buzunarele lui Evelyn.Apoi auzi replica lui Odette si rase usor. - Ai noroc ca mereu dau o raita prin bucatarie inainte sa vin aici.Trebuia sa fiu pregatita daca aveam de gand sa-mi petrec noaptea aici zise ea si scoase din buzunarul drept o briosa.Dupa ce ii dadu briosa lui Nymeria,isi indrepta din nou atentia inspre Odette.Sper ca nu doar asta ai facut de cand am plecat,pentru ca daca da,da-mi voie sa-ti spun ca ai avut o viata plictisitoare in lipsa mea! ii zise Cercetasa pe un ton amuzat prietenei sale,scotand din buzunar alte doua briose si aruncandu-i una si Viperinei. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
deepest reflections. - by Evelyn Steel - 26 Jul 2012, 12:44
RE: deepest reflections. - by Odette B. Malfoy - 26 Jul 2012, 13:12
RE: deepest reflections. - by Evelyn Steel - 26 Jul 2012, 13:26
RE: deepest reflections. - by Odette B. Malfoy - 27 Jul 2012, 13:40
RE: deepest reflections. - by Evelyn Steel - 27 Jul 2012, 17:18
RE: deepest reflections. - by Odette B. Malfoy - 29 Jul 2012, 22:10
RE: deepest reflections. - by Evelyn Steel - 29 Jul 2012, 23:44