|
05 Aug 2012, 11:09
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Soimeanca avea dreptate. Cel mai bun mod de a-ti petrece noaptea era sa citesti. Julieta era un fel de soarece de biblioteca, mereu cand avea timp liber fugea in Sectorul Interzis si se rasfata cu prajituri si citind carti, avea si ea dreptul la unele chestii care i faceau placere, nu? Ofta. O privi pe Ema pret de cateva minute si nu zise nimica, isi aminti doar de Dino si cat de dor i era de el, se atasase de el chiar si pentru cateva ore. Buzele i se arcuira intr-un zambet mare si calduros, zicand:
-Stai linistita, e vina mea ca mereu nu sunt in garda. Si mie imi place sa ma refugiez aici cand am timp liber, nimeni nu zice ca nu ne putem rasfata cand avem timp liber, cu prajituri si carti. Continua ea si i intinse o tava cu prajituri ce aratau al naibi de bine si fura si ea unul la randul ei, desfatandu-se cu gustul de ciocolata. Chiar daca ea era adepta a vaniliei nu putea spune ca ura ciocolata.
Incepu sa rada si mai ca se ineca atunci cand Ema incepu sa o imite pe Madam Pince. Se ridica de pe scaun si puse mana la frunte, ca un salut militaresc si zise:
- Promit sa nu se mai intample, Madam Pince! Murmura ea cu o voce mai groasa si stand serioasa pentru cateva secunde, dar apoi incepu din nou sa rada.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|