|
05 Aug 2012, 13:38
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Incepu sa rada in hohote, nu se putu abtine cand o vazu pe Ema cat de bine o interpreta pe Madam Pince. Tanara avea talent la actorie, putea face cariera din asta daca voia, in schimb cercetasa nu se pricepea aproape deloc la chestiile astea, ea era mai mult cu vocea, i placea sa cante orice si oriunde...bine, aproape orice.
-Ei haide, esti talentata la actorie. Poti face cariera din asta, in schimb eu chiar sunt praf la asta. Zise ea razand.
Observa cum soimeancai inmana un carnetel de un rosu sters, dar cu contururi frumoase si cu o coperta groasa dar bine ingrijita. Cercetasa aprecia persoanele care aveau grija de lucrurile lor mereu, asa ca si ea. Nu suporta sa vada cartile sau caietele rupte, la fel ca si alte lucruri importante pentru ea.
- Uhm..ce e asta? Murmura ea si puse mana pe carnetel brusc. Il lua si il desfacu cu usurinta de panglica albastra cu care era prins si o puse pe masa frumos. Observa desenele minunate cu dragoni, schite si tot felul de informatii utile. Observa ceva si chipul i se lumina imediat cand il vazu pe Negrul Vienez si toate informatiile despre el.
- E genial carnetelul acesta! De unde il ai?
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|