Thread Closed 
A star, a wish and too much free time
05 Aug 2012, 14:20
  • Incerca sa-si revina, cazatura fusese brusca iar ea ura sa cada peste cineva caci mereu se trezea cu cate o lovitura care ajungea sa se invineteasca. Isi dadu ochii peste cap si simti acel frig. Isi puse mainile pe brate si le freca usor in sus si in jos pentru a se incalzi. Niciodata nu-i placusera coridoarele reci si sumbre care pareau sa ascunda secrete si tot felul de creaturi.
    Dupa ce se dezmetici il privi pe tipul din fata ei, i se parea cunoscut dar nu stia de unde. Dadu absenta din umeri, nu avea rani nici fizic dar nici mental, deci era suta la suta ok. Privi in jur si apoi spre usa ce o deschisese tanarul.
    Voia sa ajunga odata la oglinda lui Erised, insa ura ca o mutase de acolo si acum trebuia sa o caute prin toata incaperea. Rasufla usurata, avea un sentiment ca era pe calea cea buna. Insa se pierdu in gandurile ei si tresari cand baiatul vorbi din nou si gesticula ceva gen "Nu nimic", zicand:
    - Ah, nu..sunt bine, caut Oglinda lui Erised si incep sa innebunesc daca mai caut mult. Apropo, eu sunt Calliope, dar imi poti zice Callie. Murmura ea intinzand mana prieteneste.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: A star, a wish and too much free time - by Calliope A. Dubois - 05 Aug 2012, 14:20