|
A star, a wish and too much free time
|
05 Aug 2012, 14:47
(This post was last modified: 05 Aug 2012, 14:55 by Calliope A. Dubois.)
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Isi impreuna degetele de la o mana si de la alta si freca din nou de ele ca apoi sa simta o caldura care o coplesea. Isi musca buza inferioara, avea nevoie sa ajunga la Oglinda odata altfel ar fi simtit ca ingheata acolo. Era rea de frig, mereu vara avea cate o patura mare pe ea desi altii nici macar nu se gandeau la altceva, departe le era gandul sa fie acoperiti cu paturi la 40 de grade celsius. I zambi baiatului cand acesta i stranse mana bland si isi arcui buzele intr-un zambet larg si in acelasi timp emanand o caldura aparte.
Inainta dupa Hawkeye si spera doar sa fie o veste buna ca gasisera Oglinda, nu mai fusese la ea pana acum si chiar voia sa o vada, o vazuse in poze sau in desenele de la bunica ei care terminase tot la Hogwarts, la aceeasi casa ca si ea.
Isi arcui o spranceana cand el i puse o intrebare si zambi, zicand:
- Uhm..da, cred ca te-am vazut azi dimineata la micul-dejun, daca privirea nu ma inseala inca. Murmura ea razand, stiind ca uneori confunda oamenii foarte usor insa spera de data asta sa nu fie asa. Il analiza pe baiat din cap pana in picioare si schita un mic zambet cand ajunsera in fata usii.
- Asta ar trebui sa fie, nu?
OCC: Eu postez deseara>  <
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|