Popular authors and pumpkin juice.
05 Aug 2012, 17:18 (This post was last modified: 05 Aug 2012, 17:19 by Jenet A. Vandalism.)
Trase aer în piept.Simțind cum acel aer vechi al cărților aproape putrezite,îi invadă corpul.Pf.Mult prea mult zis,tânăra de fapt doar se gândea la acest sentiment,pentru că îi era imposibil să îl mai simtă vreodată,de fapt,având în vedere că atunci când era om nu călcase prin astfel de locuri,îi era imposibil să cunoscă.Regretă?Nu.În primele zile,ce este drept,de când deveni fantomă,fata,era într-adevăr nejutorată,pentru că pierduse totul.Absolut totul.Sunt cinci ani de când era fantomă,rămânând la patetica vârstă de 20 de ani,vârsta la care,practic toate porțile se deschise pentru ea.Sau,cel puțin,așa ar fi trebuit.Nu a apucat,bine,nici intențiile ei privind lumea vrăjitorilor nu erau foarte curate.Dar asta sunt detalii.Oamenii în general se pierdeau în astfel de chestii,fără să înțeleagă esențialul.Astfel se născoceau poveștile,miturile în care mulți le și credeau,tragic.

Înghiți în sec.O analiza pe tânăra ”șoricel de bibliotecă” din fața ei.O speriase,dovadă fiind cele două cărți care au căzut pe jos.La picioarele ei și ale mele,nu mai puțin ale mele,mai exact trecuze prin ale mele.Ei bine,era o fată simplă,care nu ieșea în evidență,deloc,poate doar prin înteligența ei.Ceea ce era bine,ceea ce vroiau la un momendat părinții ei de la ea când și-au dat seama că singura lor fiică,nu o ia pe căi tocmai ”curate”.Nu reușiseră.Într-un fel era diferită.Speră doar că nu era la cercetași,nu vroia să îi pice pică,datorită unui joben care a poziționată,în aceea casă.Deocamdată.Urmări însă,felul în care analiză carțile,le studie,apoi le pusese la loc.Fiecare într-o ordine foarte bine definită.Îi auzi întrebarea,însă nu știa ce ar trebui să îi răsăundă.Fie ce o fi,nimeni nu putea acuza o fantomă că intrase în locuri nu tocmai vizibile pentru elevi curioși.Oftă.
Timpul meu este pierdut oricum.
Spuse fără să se gândească,era exact ceea ce gândea.Afișă un zâmbet slab,nu își plângea de milă.Viața ca și fantomă avea într-adevăr aventajele ei.
Căutam niște documente.Cred că am nevoie de ajutor.
Era tot ceea ce spusese și chiar avea nevoie de o persoană de tipul ei ca să o ajute.Vroia să găsească vrăjitorul care îi pusese capăt vieții ei,ca un plus caraghios o mai și transformă într-o fantomă,pe veci.Drăguț.Foarte.

we are the in between, cast down as son's of world struck to the earth like lightning from this
whirlwind.
[Image: 5jeit.jpg]
we will contemplate of living on our own take joy in who you are we know our wings are flawed. with
bones dipped in heaven, and all alone in hell. we only want to be ourselves.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Popular authors and pumpkin juice. - by Jenet A. Vandalism - 05 Aug 2012, 17:18