For it begins to uncover secrets
|
05 Aug 2012, 19:44
|||
|
|||
Ema a fost luata pe nepregatite de micul discurs. Atat de nepregatita incat trebui sa-si sprijine palmele de masa ca sa se asigure ca nu avea sa pice. Clipi nedumerita. Nimeni nu-i mai vorbise cu atata... respect sincer. Era absurd. Era surprinzator. Era fascinant. Soimeanca ramanea in urma evenimentelor cu sentimentele.
Isi scutura delicat capul si reusi sa zambeasca. " Asta e... neastepta" chicoti ea. " Si mie mi-a facut placere ca am petrecut seara asta impreuna. A fost interesant. Si crede-ma, nu stiu atat de multe. Sunt un izvor mic, aproape sec de informatii in comparatie cu altii. Tot ce cunosc e de prin carti sau de la ore... " Tresari cand Artemait incepu sa o traga de o suvita de par. Ema isi lasa capul pe spate, iar bufnita i se cocota pe umar. Soimeanca ii gadila pieptul pufos, iar pasarea isi lipi ciocul de obrazul ei. Tanara se ridica cu un oftat. " Ei presupun ca se face tarziu. Art pare sa fie iar hamesita si presupun ca nici Faith si Mag nu sunt prea departe de starea asta" chicoti Ema. O conduse pe Roseline spre usa, o deschise si se strecura imediat dupa Astropufa. " Acum stii unde e Camera Necesitatii" sopti Soimeanca. " Asa ca poti veni aici si, daca ai nevoie, atunci sala va arata la fel ca astazi" Inaintara impreuna pe coridorul pustiu, in liniste si zambete, pana in apropierea Marii Sali, unde Rose trebuia sa urmeze drumul spre bucatarie, in apropierea Camerei de Zi a Astropufilor, iar Ema trebuia sa mearga spre Nord, spre Turnul Soimilor. Se despartira cu un 'Somn usor!' susotit si isi vazura fiecare de drum. OOC: Topic inchis. Edit By Raizen Galeoni Ema Snow - 130 Roseline C. L. White - 120 Topic Closed ! ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
confessing secrets and buried lies | Ivy Thibault | 12 | 3,740 |
20 Apr 2012, 21:03 Last Post: Isabella River |