|
A star, a wish and too much free time
|
05 Aug 2012, 20:23
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Intra inaintea lui si apoi auzi acel scartait facut de usa care o enerva la culme.
Niciodata nu suportase sunetele tari si enervante, de exemplu: scartaitul cretei pe tabla sau usile care erau din epoca de piatra si inca era folosite. Inghiti in sec si isi prinse parul intr-un coc lejer cu un elastic alb si apoi privi in jur, era prima data cand venise aici si deja era incantata.
Ochii i fugira repede spre oglinda care acum se vedea in toata splendoarea ei si pentru prima data in ochii soimencei.
Ofta scurt si se apropie de ea atingand rama cu buricele degetelor lungi, fine si subtiri, dar in acelasi timp privea in ea si brusc o imagine i aparu, inconjurata de familie si de sora ei care murise cu cativa ani in urma.
- Uhm...nu. E prima data, dat fiind ca e si primul meu an aici, am nevoie sa fac un tur al castelului neaparat. Murmura ea zambind si privi inspre oglinda ca apoi sa isi indrepte privirea spre baiat zambind, analizandu-l din nou din cap pana in picioare. Merse la fereastra si privi furtuna ce se dezlantuia afara, i placea ploaia, insa ploile de vara erau cele care o incantau.
- Iti place ploaia?Zise ea regretand ce spusese, probabil parea o intrebare stupida.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|