|
A star, a wish and too much free time
|
05 Aug 2012, 21:20
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Privi din nou furtuna cum se dezlantuia si tresari cand un tunet se auzi aproape de ei. I placeau ploile, dar nu astea. Le prefera pe cele de vara, in care puteai sa stai si sa simti picurii calzi cum iti cad pe pielea rece.
Obisnuia mereu cu sora ei sa se joace in ploaie si cand erau mici, dar si cand crescusera sa alerge. Ofta scurt amintindu-si de momentele din familie, parca se derulau ca un film in mintea ei acum. Scutura din cap repede, nu trebuia sa se intristeze in momentele astea.
Isi indrepta privirea spre Colin cand acesta se prefacu ca inmaneaza o carte de vizita si incepu sa rada, zicand:
- Ei bine, cand ai timp eu sunt dispusa sa aflu lucruri noi. Murmura ea lasand privirea in jos ca apoi sa ajunga ea in mijlocul camerei.
- Nu-i nimic, si pe mine ma fascineaza ploaia, m-a fascinat dintotdeauna. Doar ca eu prefer ploile de vara, chiar daca uneori si cele torentiale sunt bine venite, mai ales fulgerele cand lumineaza cerul. Zise ea privind inca inspre fereastra ca apoi sa se duca si sa acopere oglinda, i trezea amintiri placute dar in acelasi timp in sufletul ei se ducea o batalie, isi promisese ca avea sa continue cu sau fara familia ei, trebuia sa treaca peste.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|