Thread Closed 
A star, a wish and too much free time
05 Aug 2012, 22:13
  • Il privi pe Colin pret de cateva secunde si il analiza din nou din cap pana in picioare. I se parea un tip de treaba, acel tip cu care puteai discuta orice si sa fii sigura ca nu iti va spune secretele sau ofurile la tot castelul in urmatoare zi, o patise si acum nu mai avea de gand sa calce gresit.
    Linistea aceea de mormant se aseza peste camera, niciunul nu rupse tacerea si nici macar un bazait nu se auzi. Dupa ce acoperi oglinda ofta si o privi din nou, momentan nu mai voia sa vada asta, cel putin nu acum.
    I fusese greu sa treaca peste asta si nu voia ca amintirile sa-i revina, trecutul avea sa o urmareasca mereu insa ea trebuia sa puna stop. Sa isi vada de prezent si viitor, sa se ingrijeasca de viitorul ei cu sau fara o persoana langa ea, desi un sprijin era mereu bine venit. Isi ridica privirea cand soimeanul se apropie de ea si ofta, gesticuland si zicand in acelasi timp:
    - Uhm..sunt bine, doar ca trecutul ma bantuie si niciodata nu pot spune stop si ...m-am saturat sa nu pot privi in viitor fara sa ma gandesc la trecut. Murmura ea, desi stia ca probabil pe el nu-l interesa asta. Se apropie si mai tare ajungand drept in drept cu el, el stand jos momentan si zise:
    - Scuze, nu ar trebui sa ma plang, probabil te plictisesc.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: A star, a wish and too much free time - by Calliope A. Dubois - 05 Aug 2012, 22:13