Thread Closed 
A star, a wish and too much free time
05 Aug 2012, 22:35
  • Ofta si il privi observand aceea caldura in ochi care te linistea, chiar si pentru cateva momente.
    Inghiti in sec, in scurt timp isi reveni la starea initiala si inchise ochii pentru cateva momente cand degetele lui lungi ajunsera pe umarul ei.
    El avea dreptate in privinta trecutului, doar ca uneori te bantuie mereu si incerci sa treci peste doar pentru a nu mai suferii a mia oara, o patise de multe ori si sentimentul acesta era neplacut.
    - Da,dar uneori incepi sa te saturi sa te bantuie trecutul, sa iti amintesti lucruri de care te-ai putea lipsi, de exemplu moartea familiei. Stiu ca niciodata nu voi putea uita asta, insa incerc sa nu ma gandesc, altfel intru in depresii si crede-ma, nu vreau sa mai am depresii, e..e prea ciudat si aiurea in acelasi timp. Oricum, multumesc pentru sfat. Ce ai zice de turul castelului acuma? E tarziu si nu cred ca umbla cineva la ora asta asa tarzie.
    Murmura ea in speranta ca avea sa plece de acolo si sa isi vada de turul castelului, chiar voia sa vada castelul.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: A star, a wish and too much free time - by Calliope A. Dubois - 05 Aug 2012, 22:35