Thread Closed 
A star, a wish and too much free time
05 Aug 2012, 23:18
  • Observa ca el isi dadu seama despre ce vorbea ea. Nu i placea sa primeasca mila, desi era sigura ca el nu asta facea. De aceea ea mergea pe premisa " Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face", deci de aceea in cele mai multe cazuri nu i era mila de oameni, stia ca era cel mai urat sentiment sa simti ca cuiva i este mila de tine si nu te poate ajuta nicicum sau cel putin doar cu vorbe.
    Incepu sa chicoteasca vazand jocul de scena a lui Hawkeye si zambi scurt, adoptand o atitudine mai serioasa, zicand:
    - Ei bine, daca am castigat la loterie inseamna ca trebuie sa profit de premiu. Murmura ea, desi nu era deloc o profitoare, era chiar opusul cuvantului asta. Isi arcui buzele intr-un zambet larg cand observa ca nu i spusese numele de familie si zise:
    - Dubois, dar prefer doar Callie.. Continua ea si o lua in fata insa se opri in usa brusc si se intoarse, probabil facandu-l pe baiat sa se sperie si zise:
    - Si acum? Tu esti ghidul.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: A star, a wish and too much free time - by Calliope A. Dubois - 05 Aug 2012, 23:18