Thread Closed 
Dream with eyes wide open
06 Aug 2012, 00:26
Colin isi trecu o mana prin parul brunet.
" Aa... Ne dam seama de ce anume?" intreba el usor derutat.
Zambi si ii stranse mana. Realiza ca numele ei era asemanator cu cel al micului sau secret. Ma rog, asa ii zicea el, caci oricum toata povestea era numai acolo, in capul ala mic si uneori gol al lui.
" Si eu ma bucur sa te cunosc, Rose"
Pentru cateva clipe, Hawk privi prin jur. Mda... Se mai facusera cateva schimbari pe aici. In primul rand, unde era masa aia mica? Si unde era scaunul zgariat? Acum ori avea sa stea pe podea, ori... A! Acolo era! Ori pe bancuta scolareasca de langa perete. Eh, era suficient pentru el, desi nu dorea sa stea acum jos.
Nu spuse nimic cand Rose vorbi din nou, preferand sa o priveasca confuz si sa macine cuvintele, intorcandu-le pe toate partile. Intr-un final, o apuca de maneca atunci cand trecu pe langa el.
" Ia stai asa, domnisorica?" zambi el, desi se incrunta usor. " De ce sa te duci la Biblioteca? Din cate am observat, abia ai intrat aici, cu doar cateva secunde inaintea mea."
Colin dadu drumul materialului, eliberandu-si mainile ca sa gesticuleze. Nu era el daca nu gesticula cand vorbea.
" Doar nu crezi ca ma deranjezi!" pufni el. " Nu-i nicio problema, pe cuvant! Desigur, daca vrei putina intimitate, pot sa plec fara probleme"

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Dream with eyes wide open - by Colin Hawkeye Rovson - 06 Aug 2012, 00:26

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dream girl Artimei N. Denver 17 3,684 11 Dec 2011, 20:13
Last Post: Veronique A. Dupont
  My dream Raphael Olivier 21 3,923 10 Aug 2011, 18:11
Last Post: Desiree Rose Goth