A star, a wish and too much free time
|
06 Aug 2012, 00:50
|||
|
|||
Colin se incrunta.
" Esti cumva sora cu Morgan le Fay sau care-i faza?" intreba el serios, amintind de vrajitoarea regala din legendele arturiene. Da, desigur ca rase. Devenise un obicei, ce Dumnezeu! Hopa! Stai ca asta cu provocatul unei femei o mai auzise inainte. Si prima oara nu crezuse. Si da, incercase sa provoace o femeie. Si da, alesese persoana gresita. Si nu, nu i se invinetise obrazul, dar da, duruse ca naiba. Privi tavanul in timp ce-si aminti palma primita. " Ei... La asta te cred pe cuvant" murmura el, caindu-se inca pentru ceea ce facuse in acel moment de prostie. Isi flutura o mana spre portrete. " Neah... Majoritatea sunt foarte de treaba. Au multe cunostinte si pot da sfaturi intelepte" o impinse Hawk de la spate." Cu ei ma antrenez.." adauga, ridicand din sprancene cu subinteles. " Stiu, oricat de greu e de crezut, toata intelepciunea mea nu e din nastere. Stiu, pare imposibil. Adica, Colin Rovson sa nu fi fost atat de inteligent din prima clipa a vietii?! Dar asta-i adevarul. Va trebui sa te obisnuiesti cu el" Hawkeye lua o privire de nobil, scutura usor din cap asemenea unui englez si reusi - spre marea lui mirare - sa nu izbucneasca in ras. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|