Thread Closed 
A star, a wish and too much free time
06 Aug 2012, 00:56
  • Incepu sa rada. Sora cu Morgan le Fay? Deloc, defapt nici nu si-ar fi dorit asta insa tot ce se poate, poate era stra-stra-stra-stra-bunica ei sau ceva in gen. Isi scutura capul, nu trebuia sa se gandeasca la asta acum. Oricum, sora ei moarta nu putea fi Morgan, asa ca inceta sa se mai gandeasca la asta.
    - Puncte in plus pentru baietii de la ODS. Murmura ea la replica lui cu cuvantul, defapt o zisese mai mult pentru amuzament, dar depinde cum o lua el.
    Se incrunta cand el o impinse de la spate si se intoarse spre el, zicand:
    - Hei, n-am nevoie sa fiu impinsa de la spate, nu sunt bebe. Murmura ea aruncandu-i priviri fulgeratoare ca apoi ochii sa i se faca mari cand observa pe jos un colier cu un diamant mare in mijloc in forma de inima, de culoarea smaraldului.
    Alerga pana acolo si incepu sa-l studieze din toate unghiurile, era superb, cel putin asa credea ea. Insa isi scoase bagheta si il facu sa pluteasca in aer, nu voia sa-l atinga, cel putin pana nu afla ce e cu el.
    Se intoarse la Hawk si il arata, zicand:
    - Ai pierdut cumva colierul pentru viitoarea sotie?

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: A star, a wish and too much free time - by Calliope A. Dubois - 06 Aug 2012, 00:56