o zi a dragostei
|
03 Jun 2008, 18:58
|||
|
|||
"hello" spuse Adwca.."hmm nu mai este nevoie de nici un aranjament...mie mi se pare ca arata foarte bine
![]() "chiar este o idee foarte buna!!" spuse Roger...care parea mai fericit acum. Jade fu nevoita sa se duca cu el...uitandu-se in spate si muscandu-si pumnul "hei ce s-a intamplat?" spuse SAm.. care aparu de nicaieri.. "hmmm...nik interesant.. doar am rezolvat o problema sau na.. din rau.. in shi mai rau ![]() "FETELOOOOOR!!!!" urla Jade din capatul celalalt de scoala... "ce s-a intamplat?" intrebara Sam si Adwca prinvind-o cu mirare in timp ce ea alerga zburandu-i parul in aer. "Rogeer... m-a.. m-a sarutat deci va vine sa credeti?? ![]() "ooo da " spuse Adwca "hmmm... bravo Jade!!!" aplauda Sam "heei.. pe mine nu ma cunosti akma mi-am dat seama ![]() ![]() "aaa..m-ai lamurit... cred :-s" "totusi.. eu nu m-am sarutat niciodata ![]() "pai.. de ce nu faci tu primul pas?" intreba Sam.. "Mi-e rushinee.. sunt eu cea mai nebuna.. dar am sh eo partzile mele mai.. intelegi u ![]() De-abia atunci ne-am dat seama.. ca Jade plecase.. si era la cateva mese mai la distanta...dansand de bucurie "oare ce a patit? ![]() "nush.. da sigur este ca a inebunit toata lumea :-J" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua Dragostei II | Julia Lilith Potter | 39 | 10,013 |
01 Sep 2008, 14:58 Last Post: Hermione McGonagall |