Thread Closed 
A star, a wish and too much free time
06 Aug 2012, 10:16
  • Se ridica de pe aceea podea si incepu sa studieze camera care era plina de toate vietatile scarboase posibile. Incremeni cand vazu un pianajen pe umarul ei si tipa din toate puterila dandu-l jos. Se linistit apoi, muschii i erau contractati, era frig, arata ca o sperietoare de ciori si ce putea fi mai rau de atat?
    Da, nimic insa se pare ca se facea un tunel intunecat si umed, ca deobicei.
    - Eh, macar sa nu ma plang ca am sa mor intr-o camera intunecata! Murmura ea si o lua la pas spre acel tunel, simtind mai cum izbugneste intr-o criza de nervi, prea multe lucruri deodata pe ziua de azi.
    Se uita in jur, observand tablouri vechi cu diferite inscriptii si desene, se apropie de unul si il studie mai indeaproape. Nu era nimic interesant asa ca il lasa balta si o lua din nou la pas. Ajunse la o rascruce de drumuri, isi puse mainile la piept incrucisate si o lua la dreapta, la nimereala desigur. Isi musca buza inferioara si tinu bagheta in fata in speranta ca avea sa gaseasca o iesire.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: A star, a wish and too much free time - by Calliope A. Dubois - 06 Aug 2012, 10:16