Thread Closed 
A star, a wish and too much free time
06 Aug 2012, 13:45 (This post was last modified: 06 Aug 2012, 13:45 by Calliope A. Dubois.)
  • Ingheta in momentul in care se zari intre doi tipi ce aratau izbitor de bine si aveau vocile la fel. Ofta si isi dadu o palma peste frunte, " de ce eu?"[i] isi zisese soimita in gand, fix de doi tipi la fel avea nevoie.
    - Uhm bine..ori tu nu mi-ai zis ca ai un frate geaman ori cineva isi bate joc de mine si se va arda asta e sigur, asa ca, care mama naibi e cel adevarat dintre voi doi? Asta daca varianta a doua e corecta. Murmura ea privindu-i pe cei doi.
    Simtea ca o ia razna a cincea oara pe ziua de azi, tunele, serpi, paianjeni, rozatoare, gradina, flori si acum 2 tipi identici?! Intrase cumva intr-o lume paralela si ea nu stia? Asta era clar, deci daca nu avea sa o ia razna acum inseamna ca niciodata nu o va face.
    - Puteti sa nu va mai holbati unul la altul si sa spuneti odata ?! Sau stai, ia sa vedem. Sunt sigura ca voi auzi replica de la amandoi " Eu sunt cel adevarat..", dar va voi pune o serie de intrebari, de exemplu:
    [i]" Cine e Sef de casa la ODS?"
    " Care e numele meu de familie?"
    " In ce camera am fost inainte sa ajungem aici?"
    " De cat timp sunt la Hogwarts?"

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: A star, a wish and too much free time - by Calliope A. Dubois - 06 Aug 2012, 13:45