Thread Closed 
A star, a wish and too much free time
06 Aug 2012, 14:05
  • Asculta cu atentie raspunsurile fiecaruia dintre ei si observa ca nu ajungeau la nicio concluzie. Trebuia sa stie ca, o clona e facuta fix dupa persoana respectiva dar trebuia sa gaseasca ceva sa isi de-a seama. Isi puse mainile la urechi cand acestia incepura sa se bata si sa se certe si tipa si ea la randul ei:
    - Incetati! Sunteti doi idioti daca mai continuati asa, eu am cerut doar raspunsuri nu sa va spargeti capurile! Bine..sa luam asta cu calm, ce as face daca as fi o clona? Normal ca as incerca sa o conving pe Callie, adica pe mine, ca eu sunt Hawk..deci in concluzie.. Incepu sa isi puna mana la barbie si sa o frece usor parand ca gandeste, insa cand auzi ca i spusese Callie si nu Calls..isi dadu seama rapid ca el era cel adevarat, nu stia de ce dar ar fi pariat pentru asta.
    - Bine, ala bala portocala..tu esti clona! Murmura ea aratand cu degetul fix pe clona adevarata, astfel incat ridica bagheta si murmura o vraja iar aceasta se evapora rapid. Se intoarse spre Colin, zicand:
    - Desteapta clona.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: A star, a wish and too much free time - by Calliope A. Dubois - 06 Aug 2012, 14:05