o zi a dragostei
|
03 Jun 2008, 19:03
|||
|
|||
Shayera merse la Cedric hotarata sa ii spuna ce avea in gand
"Cedric...vreau sa iti spun ca..."murmura ea,dar se oprii "Ce e?,haide ca nu am mult timp sa stau ll vorba"spuse Cedric cu ochii la afise "Cum adica nu ai mult timp?eu vreau sa vorbim despre noi,nu te intereseaza?"izbucni Shayera "Gata,haide spune,si mai incet"spuse Cedric radicand privitea "Nu vreau sa merg cu tine la petrecere"spuse Shery hotarata Cedric si scapa din maini teancul cu afise "Cum adica nu vrei sa fi cu mine la petrecere,e o petrecere de dragoste"izbucni si Cedric "Bine,usor"spuse Shayera uitandu-se in alta parte,nu vroia sa se uite in ochii lui "Dar,mai e o ora si jumatate pana la petrecere,unde ai sa iti gasesti partener?"intrebe Cedric iritat "Mai bine tu sa iti gasesti partenera,fiindca eu mi-am gasit"spuse Shery,mintea putin,dar,asta era,nu avea cu cine sa mearga la petrecere pana ce Samantha nu ii aranjase fileala cu Seamus Finnigan "Cum adica,e o petrecere de dragoste,eu sunt iubitul tau,si tu iubita mea"spuse Cedric suparat "Mai de graba ai fost iubitul meu"spuse Shayera plecand de langa Cedric furioasa Cum mergea furioasa,dadu peste Jade "Heiii,vezi pe unde mergi!!!"spuse Shayera fara sa isi dea seama ca ea daduse peste fata din anul I "Tu ai dat peste mine"spuse Jade "Offf,scuse,sunt nervoasa,esti noua?"intreba Shery zambind "Da,ma numesc Jade Slytherin"spuse fata intinzand mana "Eu Shayera Holl,poti sa imi spui Shery,multi imi spun asa"spuse Shery facand acelasi lucru ca si Jade "Vad ca esti cam nervoasa"spuse Jade zambind "Da..poti sa vi o clipa,nu vreau sa auda si altcineva"spuse Shery aratand spre Roger "OK" Cand erau intr-un colt Shery incepu "M-am certat cu Cedric Diggory"spuse Shery strangand din pumni "Nu il cunosc,adica nu cunosc lumea de pe aici,mai ales baietii"spuse Jada zambind "E baiatul de acolo"spuse Shery aratanduil pe Cedric care nu mai era deloc concentrat la afise si decoratiuni "Da,si,de ce va-ti certat,daca nu te superi ca intreb"intreba Jade cu o privire nevinoavata "Eu am inceput,si dupa,am vrut sa il fac gelos,dar totul a scapat de sub control,sunt o proasta,cred ca nu voi mai merge la petrecere"spuse Shery crascand din dinti "O sa gasesti tu pe cineva"o linisti Jade "Asa sper si eu"spuse Shery agitata ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua Dragostei II | Julia Lilith Potter | 39 | 10,013 |
01 Sep 2008, 14:58 Last Post: Hermione McGonagall |