|
A star, a wish and too much free time
|
06 Aug 2012, 21:01
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Ranji in momentul in care el zisese "Desteapta fata", nu era cine stie ce doar ca trebuia umpic sa stii sa fentezi lucrurile ca sa afli adevarul. In general nu era expusa in astfel de situatii, dar ei bine oricand putea fi un inceput pentru toate.
- Asta..asta cred ca a fost o bataie de joc din partea cuiva. Murmura ea indignata de faptul ca isi pierduse douazeci de minute din viata pentru a afla care era cel adevarat, o adevarata prostie.
Firul gandurilor i fusese intrerupt de vocea lui si apoi isi indrepta privirea cand la gradina, cand la soimean, cand la peretii umezi si reci care iti dadeau impresia de o adevarata sumbritate si catastrofa naturala.
- Nu sunt genul, defapt nu sunt genul nici razbunatoare, prefer pacea. Spuse ea dand absenta din umeri, in fond ea era partea buna a unei povesti deobicei, partea care impaca si varza si capra.
Inghiti in sec privindu-l pe baiat cum cade la pamant si se iveste pe piciorul lui o dunga de un rosu violent, de jur imprejurul gleznei, era ca o urma de cutit doar ca nu arata exact asa sau ma rog..ceva in gen. Fugi repede langa el si se puse in genunchi, agitata, zicand:
- Sigur n-ai avut de gand sa te sinucizi?
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|