|
A star, a wish and too much free time
|
06 Aug 2012, 21:26
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Ofta si i privi in continuare rana, care era adanca, rosie si al naibi de urata. Oricum, norocul ei ca nu i se facea rau de la sange altfel ar fi fost doi pe jos si nu era rezonabil in acel moment. Isi scutura capul pentru a gandi mai limpede si apoi inghiti in sec privind cum brusc se lasa un zid in jos in fata gradinii si i inchise in acel tunel, acel zid scotand un sunet enervant.
- GROZAV! Niciodata nu mi-am imaginat ca o sa mor intr-un...intr-un tunel scarbos si umed. Murmura ea dand absenta din umeri, isi dadu ochii peste cap in momentul in care observa ca el incearca sa fie amuzant, chiar nu era momentul desi prindeau bine astfel de glume.
Observa cum se ridica rapid si facu si ea la fel ca apoi sa se apropie de el, sa-i ia bratul lung si sa-l puna dupa gatul ei, fie ca voia fie ca nu avea sa-l ajute. Insa daca comenta avea sa se trezeasca si cu celalalt picior facut la fel.
- Sa nu aud comentarii, altfel te trezesti si cu piciorul celalalt la fel! Spuse ea si il indemna sa mearga, trebuiau sa gaseasca un scaun si apoi sa gaseasca ceva si pentru rana lui.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 3 Guest(s)
|
|