Dream with eyes wide open
|
06 Aug 2012, 21:28
|||
|
|||
Pe masura ce o asculta, zambea strengareste.
" Eh, i-auzi! Foarte frumos!" Colin isi flexa degetele, intorcandu-se pe banca, astfel incat sa o poata vedea mai bine pe Rose. Nu-i placea sa nu vada ochii celui cu care vorbea. " Stiu ca exista cateva persoane foarte de treaba pe aici. Eu m-am ratacit in primul an in drum spre ora de Potiuni. Erau prea multe coridoare. Noroc ca am dat peste o Cercetasa care a avut buna-vointa de a-mi explica pe unde sa o iau. Si a fost dragut din partea ei sa-mi explice si a doua oara cand s-a intamplat" Colin rase. Intotdeauna il amuza sa-si aminteasca cat de prostut era ca boboc. Hogwarts era pur si simplu prea mare! " Desigur, a treia oara Sefa de Casa de atunci mi-a tinut o mica morala si mi-a desenat o harta completa. Sustinea ca trebuie sa se asigure ca nu se va mai intampla, altfel Viperinii vor incepe sa profite de nestiinta mea. Si a functionat! Acum stiu castelul ca propria palma!" spuse repede si arunca o privire rapida spre Rose. " Dar sunt nepoliticos. Am vorbit destul. Nu e cu intentie, doar ca uneori nu ma pot abtine!" chicoti Hawk. Incremeni o secunda, realizand gafa facuta si rase iar. " Ok, gata. Tac." Se abtinu cu greu sa nu adauge un ' pe cuvant'. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dream girl | Artimei N. Denver | 17 | 3,683 |
11 Dec 2011, 20:13 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
My dream | Raphael Olivier | 21 | 3,914 |
10 Aug 2011, 18:11 Last Post: Desiree Rose Goth |