Thread Closed 
Dream with eyes wide open
06 Aug 2012, 23:06
Colin rase din inima.
" Esti prima care zice asta, stii? Nu e o zi obisnuita pentru mine daca nu aud ceva gen' 'Taci, Hawk!', 'Pune-ti un lacat la gura, Rovson!' sau macar un 'Doamne, da' mult vorbesti!' ".
O privi pe Rose cu atentie, iar apoi se uita in jur.
" Hmm... Ce sa-ti spun... Ce sa-ti spun..."
Cerceta peretii in cautarea unui indiciu. Nu era prea sigur ca Astropufa ar accepta o descriere detaliata constructiei castelului. Neah... Asta era plictisitor. Dar putea sa-i vorbeasca de tot ce se gasea la Hogwarts. Asta avea sa fie distractiv si poate chiar si interesant, macar pentru moment.
" Ai observat cat de mare e locul asta, asa ca presupun ca ti-ai dat seama cat de multe incaperi poti gasi. Si cate nu poti gasi! Daca vrei sa vorbesti cu oameni foooaaarte batrani, poti sa te duci la Camera Portretelor. Toate personajele din tablourile de acolo sunt gata sa-i dea un sfat bun, chiar daca uneori e nevoie sa le intri pe sub piele. Oh! Si mai e Sala Trofeelor, desi acolo e putin cam plictisitor. Eventual, daca vrei sa iti hranesti sentimentul de mandrie fata de scoala. Mai e Biblioteca, iar asta e suficient de spus daca esti pasionata de carti. Si referitor la salile pe care nu le poti gasi... Cea mai vizitata e Camera Necesitatii. E destul de greu de ajuns pana te obisnuiesti cu drumul. Eu unul am trecut de multe ori pe langa ea fara sa-mi dau seama..."
Colin ridica din umeri si lua o gura mare de aer.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Dream with eyes wide open - by Colin Hawkeye Rovson - 06 Aug 2012, 23:06

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dream girl Artimei N. Denver 17 3,685 11 Dec 2011, 20:13
Last Post: Veronique A. Dupont
  My dream Raphael Olivier 21 3,923 10 Aug 2011, 18:11
Last Post: Desiree Rose Goth