Thread Closed 
Dream with eyes wide open
07 Aug 2012, 14:08
Rose isi facu in minte un mic discurs. Cu totii o intrebau despre asta. Incerca de fiecare data sa dea un alt raspuns, dar care sa exprime acelasi lucru. Era un exercitiu pe care si-l impunea singura.
"Pai.. Am asteptat mult timp ca sa pot face vraji. Acum ca sunt aici, ma simt extrem de bine. Este minunat locul asta. Prin fiecare detaliu al designului regasesc caracteristici morale ale fiecaruia dintre cei patru intemeietori. Si am observat faptul ca, desi erau foarte diferiti, au focut o treaba excelenta. Cred ca asta este un lucru pe care noi toti ar trebui sa il tinem minte. Si... sunt mandra ca imi voi petrece sapte ani din viata aici, la castel."
Din cand in cand, se oprea si privea chipul baiatului pentru a sti daca spune ceva gresit.
Vorbind despre fondatori, se gandi ca ar fi interesant sa citeasca volumele referitoare la istoria castelului, despre primele materii predate, primii profesori, primele metode de invatare. Se intreba daca toate acele camere fusesera concepute exact pentru folosul lor de acum sau daca fusesera toate construite inca de la inceput.

[Image: 35kvi43.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Dream with eyes wide open - by Roseline C. L. White - 07 Aug 2012, 14:08

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dream girl Artimei N. Denver 17 3,683 11 Dec 2011, 20:13
Last Post: Veronique A. Dupont
  My dream Raphael Olivier 21 3,912 10 Aug 2011, 18:11
Last Post: Desiree Rose Goth