Thread Closed 
A star, a wish and too much free time
07 Aug 2012, 21:43
  • Ofta si tranti usa in urma ei luand-o la fuga pe drumul care venise, insa se bloca la o intersectie. Inghiti in sec si incerca sa se puna in locul unui "inteligent" si pe care partea putea sa se afle Colin?
    Era sigura ca tanarul i luase urma desi ea nu voia asta, de ce naiba nu intelegea ca se putea descurca si singura?
    Isi dadu ochii peste cap, incepea sa creada ca Hawk era dadaca iar ea copilul neascultator.
    Intr-un final o lua pe partea stanga si observa o silueta in fata ei, il recunoscu imediat pe soimean si observa un zid daramat in spatele lui. O lua la fuga si ajunse langa el, incercand sa-l ajute, zicand:
    - Inainte sa-mi tai capul sau sa tipi sau sa incepi sa faci crize, sa-mi tii morale am o explicatie! Murmura ea privindu-l serioasa dar totusi pe buze intipariindu-se un zambet malefic si in acelasi timp strengar.
    Ofta, avea o explicatie chiar plauzibila. Daca el se strufocase sa faca ceva, adica sa vina pentru ea acolo, desi s-ar fi descurcat si singura, dar aprecia ajutorul lui, atunci si ea putea sa faca macar atat..desi avea sa infloreasca explicatia putin mai bine.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: A star, a wish and too much free time - by Calliope A. Dubois - 07 Aug 2012, 21:43