Thread Closed 
A star, a wish and too much free time
08 Aug 2012, 21:46
  • Privi in sus, nu era lumina soarelui ci a lunii cea care o vazusera doar ca era atat de puternica incat ti se parea ca e zi.
    Se uita in jur analizand orice parte a padurii in aria ei vizuala, nimic nu era ciudat pana acum.
    Se uita in jos apoi observandu-l pe Hawk cum vine pe scara, cum putea si zambi, macar iesisera din aceea catacomba, altfel ar fi facut o criza de claustrofobie si nu era bine.
    Da, nu era perfecta, avea tot felul de defecte la fel ca toti oamenii, poate si mai multe insa asta nu o deranja.
    Nici ea nu cerea perfectiunea in cadrul unei persoane, asa ca nici altii sa nu pretinda de la ea asa ceva.
    Un zambet i aparu pe buzele rosiatice, nu din cauza rujului, ci din natura lor cand baiatul ajunse in fata ei.
    Lua o gura de aer proaspat si zise:
    -Am putea scrie o carte despre "aventura" asta, cel putin avem ce povestii viitorilor nepoti. Spuse ea razand, deja se gandea la ea stand pe o veranda cu nepotii povestindu-le de toate.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: A star, a wish and too much free time - by Calliope A. Dubois - 08 Aug 2012, 21:46