|
Dream with eyes wide open
|
|
09 Aug 2012, 21:20
|||
|
|||
|
Colin isi intinse mainile in laterala si rase scurt, dar plin de viata.
" Cu placere, Rossie! Intotdeauna cu placere!" Continua sa rada, plin de o energie brusca. Cand in sfarsit se potoli, isi sterse ochii inlacrimati si isi ridica barbia ca sa-i poata zambi Astropufei. " Acum depinde la ce te referi. Daca e vorba de cuvinte si mesajul lor... Cred ca deja stii mai multe decat mine. Doar ca ai nevoie de putin timp sa te deschizi. Stii tu... E cam la fel cum se intampla cu un boboc de floare. La inceput e mic si strans, lipsit de splendoare, dar cand se deschide, oricine ii poate vedea culorile adevarate." Hawkeye facu o pauza ca sa-si bage bagheta inapoi in buzunar. Isi scarpina ceafa si continua. " Daca te referi la vraji... Ei bine, nu prea e ceva ce am invatat la Hogwarts... Adica, am invatat aici, dar nu de la profesori. Si sincer, nu stiu prea multe vraji de genu' asta. Doar cea cu pasarile de lumina si cum sa fac sa apara un foc. Insa cunosc persoana care m-a invatat si sunt sigur ca o cunosti si tu. Daca vrei, pot vorbi cu ea si sunt destul de sigur ca va accepta sa te invete. Asta, daca reusesti sa o suporti. E o persoana tare incapatanata si autoritara uneori. Dar daca inveti sa privesti peste partile astea..." Hawk ridica din umeri. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Dream girl | Artimei N. Denver | 17 | 4,732 |
11 Dec 2011, 20:13 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
| My dream | Raphael Olivier | 21 | 5,087 |
10 Aug 2011, 18:11 Last Post: Desiree Rose Goth |
|

![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]](http://24.media.tumblr.com/959fa57a7dbd9bb6512be0943895f930/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png)