Thread Closed 
Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
09 Aug 2012, 21:47 (This post was last modified: 09 Aug 2012, 21:49 by Colin Hawkeye Rovson.)
Se uita blocat la noptiera de langa pat, luand la cunostinta tot ce putea vedea acolo: bagheta lui, o vaza cu flori, ceasul sau zgariat, hainele lui impaturite pe primul raftulet, o carticica cu o coperta grena - Super! Suflet de Rege; adora cartea asta - si un biletel frumos impaturit iesind dintre primele pagini ale cartii. Apuca bucata de hartie si o aduse in dreptul ochilor, despaturind-o si citind literele lunguiete si ordonate.

Fa-te bine si odihneste-te! Si pregateste-te, caci ai sa-mi dai niste explicatii, dar de asta ne ocupam alta data. Doar ai grija de tine! Ti-am adus cartea. Stiu ca nu e indicat sa joci jocuri cu mainile alea si stiu ca te plictisesti repede.
E.G.S.

Hawk zambi cu jumatate de gura si puse biletul la loc, presandu-l cu coperta grea. Avea sa se gandeasca mai tarziu la asta.
Isi petrecu orele privind in tavan si asteptand sa se lumineze de-a binelea, insa cu fiecare minut ce trecea, cu atat lumina de afara devenea mai ciudata, mai... inghetata. Un fulger lumina tavanul, un tunet se facu auzit, iar apoi ropotul ploii lovind in geam. Colin ofta.
Usa se deschise cu un scartait, iar privirea baiatului aluneca spre ea. Recunoscu imediat claia aia blonda de par si incepu sa zambeasca, ridicandu-se si sprijinindu-se in coate.
" Callie!

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead - by Colin Hawkeye Rovson - 09 Aug 2012, 21:47