Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
|
09 Aug 2012, 22:16
|||
|
|||
Colin facu o grimasa si ranji spre Calliope.
" Eh... Am avut si zile mai bune" recunoscu el. O urmari cu atentie cum se duce sa deschida geamul si se simti profund recunoscator pentru asta. Astepta cateva clipe, simtind aerul rece de afara intrand in incapere. Incepea sa-l intepe usor pe brate si pe piept, iar el isi trase cearsaful pana la gat. Dar de ce simtea asa? Arunca o privire sub cearsaf si inghiti in sec. Era la bustul gol si avea cateva vanatai mici pe laterala. Tare repezit, se asigura ca cearsaful avea sa stea bine fixat in jurul trupului sau. Isi ridica perna, se rezema de ea si trase si mai tare de cearsaf. Inspira adanc si zambi. " Imi era dor de asta" spuse el incet. " Chiar ca putin aer curat nu strica." Hawkeye isi intoarse privirea spre Callie. " Tu cum esti?" intreba el, cercetand-o cu atentie. " Si cat timp a trecut de cand am iesit in Padurea Interzisa? Si ce s-a intamplat de atunci?" Isi daduse drumul la gura, iar curiozitatea preluase controlul. O privi pe Soimeanca cu ochi mari, asteptand sa devoreze noile informatii. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|