| |
|
Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
|
|
09 Aug 2012, 22:29
|
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Dupa ce deschise geamul si lasa aerul curat sa intre, inspirandu-l si ea putin, avea nevoie de asta.
Aerul inchis din castel o facea sa i vine sa vomite, greata si tot felul de lucruri neplacute.
Observa cum Hawk isi ia pe el cearceaful incolacindu-l pe trup si apoi privi din nou pe fereastra.
Pasi pana pe patul de langa el si se aseza la loc in fund incepand sa de-a cu picioarele lenes in fata si in spate ca un copil mic, era un tic de cand era mica de care nu putea scapa cred ca niciodata.
-Uhm..in primul rand eu sunt bine, in al doilea rand au trecut trei zile de atunci si in al treilea rand nu s-a intamplat nimic nou, ca deobicei lucrurile sunt normale..pe cat se poate de normale in Turnul ODS. Murmura ea gandindu-se ca, chiar nu se intamplase nimic nou.
- Tie, ce ti-au spus despre rana de la glezna? Continua ea razand, trebuia sa faca situatia putin mai vesela, in fond ea asta facea. Mereu optimismul fusese unul dintre punctele ei forte si nu avea sa dispara acum cand avea nevoie mai mare de el.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
|
| Messages In This Thread |
RE: Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead - by Calliope A. Dubois - 09 Aug 2012, 22:29
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|