Every family has its demons
10 Aug 2012, 16:01 (This post was last modified: 10 Aug 2012, 17:52 by Julieta D. Thibault.)
[Image: friends-group-people-photography-pretty-...111598.jpg]
~Private~
  • Deja soarele rasarise de multa vreme si stralucea pe cerul albastru ca floarea de-nu-ma-uita. Se ridica din pat si merse sa deschida fereastra larg. Julieta se afla la resedinta din Franta a familiei Thibault, era doar ea singura in casa si cu menajera, Ivy nu putuse sa ajunga zilele acestea cand era si cercetasa acolo. Lasa aerul curat sa intre in camera si il privi pe Blade cum se invarte in jurul cozii si apoi se pune jos adormind din nou. Merse la dulap si isi lua pe ea o pereche de pantaloni de trening, un tricou si apoi iesi val-vartej din camera luandu-si telefonul cu ea. Cobora scarile cu grija si in timp ce le cobora isi lua telefonul si incepu sa butoneze un SMS pentru Ivy : Buna, surioaro. Uhm, mi-a venit o idee pe parcursul zilelor astea. Cum am restaurat casa putem sa dam o mini petrecere, cina de casa noua. Il poti invita si pe Kurt si..sa fiti imbracati mai elegant, mai stii tu..de o petrecere in familie. Pupici" Si apoi dadu pe "Trimite" astfel incat mesajul a fost trimis instantaneu. Ajunse in capul scarilor si observa micul dejun pregatit pe masa si un biletel pe fridiger in care scria " La cumparaturi, te descurci si singura, scumpo. Rosie "...Pusese biletul in cosul de gunoi, deci acum ramasese singura. Isi facu rapid un sandwich si mai lua putin suc din frigider. O lua la pas sa iasa pe usa din spate care dadea spre gradina cu trandafiri. Se puse pe sezlong stand la soare si privind cerul albastru si gradina plina cu trandafiri, stia ca peste jumatate de ora trebuia sa se apuce de pregatiri, sa vorbeasca si cu Artimei. O gramada de chestii avea de facut, insa putina relaxare inainte nu strica. Astepta doar sms-ul din partea lui Ivy.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Every family has its demons - by Julieta D. Thibault - 10 Aug 2012, 16:01

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  we're a family Agnes Marie Lovel 7 2,217 17 Feb 2013, 21:45
Last Post: Agnes Marie Lovel
  It’s where my demons hide Colin Hawkeye Rovson 14 4,771 11 Jan 2013, 14:13