Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
|
10 Aug 2012, 22:47
|||
|
|||
Colin ofta.
" Nu am ceva impotriva spitalelor.. Bine, nu sunt chiar pe gustul meu, dar ma pot acomoda. Cel putin, sunt inca la Hogwarts. Mama, ce dor mi-e de patul ala cu baldachin!" Isi inchise ochii si se imagina in patul din dormitorul Soimilor. Mare, moale si confortabil de cald, inclusiv vara. Statu tacut, vanturandu-si privirea pe ici, pe colo, in timp ce Callie studie fisa. Probabil ca daca nu ar fi dormit aproape trei zile in mod complet, i-ar fi dat drumul. Avea nevoie de o partida zdravana de jocuri video. Oh, da! Cateva curse de masini, poate niste impuscaturi. Zambi usor malefic, bucurandu-se in sinea lui. " Ei haide, nu e atat de rau pe cat pare" o auzi el pe Soimeanca. Buna concluzie. Acum mai trebuia doar sa-i dea drumul. " Poate ti-ar stimula putin dispozitia daca ti-ar veni prietena pe aici, in cazul in care ai una" Hawkeye se afunda in perna, incercand instinctiv sa se ascunda in ea. Nu raspunse si se acopa cu atentie sa fie preocupat de cartea de pe noptiera, cu privirea cat mai departe de ochii albastri ai lui Callie. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|