Thread Closed 
Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
10 Aug 2012, 22:55
  • Observa reactia lui Hawk si se incrunta. Zisese ceva gresit? Bine, acum chiar se simtea vinovata. Puse fisa pe noptiera la locul ei inchizand-o bine si ofta privindu-l. Se aseza langa el pe pat si i puse mana pe umar usor, zicand:
    - Am zis ceva gresit? Scuze, probabil nu trebuia sa pomenesc despre asta, nu am stiut. Murmura ea nevinovata, chiar daca isi simtea vinovatia. Probabil stia cum se simte baiatul, poate atinsese o coarda sensibila a lui, stia cum e sa fie cineva ranit sau sa-ti fie atins un punct sensibil din suflet.
    O patise de multe ori, insa daca persoana isi cerea scuze trecea repede, ea nu era genul sa tina ura pe nimeni, niciodata nu-i placuse persoanele care se suparau repede si se bosumflau.
    Si sora ei era asa, mereu trebuia sa-i de-a papusile sau cu ce se jucau ei ca sa o impace, mereu ea ceda si de aceea era luata de fraiera uneori, insa acum se schimbase.
    Chiar daca cand era cu Hawk era altceva, simtea ca se putea deschide si ca i putea spune orice, defapt stia ca baietii erau mai buni ascultatori decat fetele si stiau sa tina mai bine secretele, dar Colin era diferit de ceilalti baieti, nu stia de ce.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead - by Calliope A. Dubois - 10 Aug 2012, 22:55