Teardrops on my guitar
|
10 Aug 2012, 22:58
|||
|
|||
Ema facu o grimasa amuzata si se apleca peste masa.
" Depinde din ce punct de vedere privesti" spuse ea pe un ton jucaus. " Fizic, hmm... Dawn e mai inalta, insa avem cam aceeasi nuanta la par. Al ei e mai cret, mai ondulat decat al meu. Si apoi, ea are ochii caprui ai mamei, in timp ce eu ii am pe ai tatalui." Lua intre degete creionul de notite din buzunar si se juca cu el, privindu-l fix. " Ca si gusturi... Ne asemanam foarte tare. Insa ca personalitate..." Ema se opri sa-si scuture capul. " Ea reprezinta intr-un fel opusul meu. Eu sunt aia serioasa moarta, ea e cea jucausa si glumeata. Sunt mai prezenta, iar ea e cu capul in nori. Insa in timp ce eu pot ramane neutra, ea devine pasionala si pasionata, iar pentru asta o admir. Si ca niste surori bune ce suntem, ne ciondanim mereu. Daca ne vezi in anumite momente, ai zice ca suntem cele mai mari rivale, dar, adanc in sufletele noastre, ne purtam reciproc de grija si ne pasa de inima celeilalte. Dar de ce mai spun eu toate aste? Presupun ca ti-e destul de familiar conceptul" rase Soimeanca. Cum sa nu? Julieta avea o sora si, indiferent daca cele doua crescusera sau nu impreuna, legatura dintre ele se stabilise din prima clipa. O legatura puternica si tenace. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|